“Poiana Ursului” este cea mai indicată apă pentru consumul nou-născuţilor, datorită lipsei nitriţilor şi nitraţilor

Managerul fabricii “Poiana Ursului”, Gelu Tofan, intenţionează să-şi extindă afacerea care aduce pe masa consumatorilor cea mai sănătoasă apă din regiunea Sud Muntenia. Dezvoltarea afacerii are ca strategie îmbutelierea a 5000 de flacoane pe zi şi, pe cale de consecinţă, suplimentarea locurilor de muncă până la maximizarea capacităţii de producţie.

Apă dintr-un izvor care curge neîncetat de o sută de ani

Conform buletinelor de analiză, apa carbogazoază de masă “Poiana Ursului” are nitriţii şi nitraţii nedetectabili, adică zero. “Poiana Ursului” este bogată în calciu, magneziu, sodiu şi potasiu. “Indicatorii fizico-chimici şi bacteorologici m-au determinat să dezvoltăm afacerea, pentru a merge către o apă îmbuteliată plată necesară nou-născuţilor. Poiana Ursului este la acest moment apă de masă carbogazoază de tip sifon, iar calităţile ei se ridică la standardele unei ape minerale. Verificările se fac lunar, iar buletinele de analiză confirmă cât de sănătoasă este “Poiana Ursului”. La acest moment, distribuim în 300 de magazine din reţeaua regională şi vrem să ne extindem şi în judeţele limitrofe. Apa este recomandată şi nou-născuţilor, având în vedere lipsa nutriţilor şi nitraţilor. Degeaba cumpărăm apă cu nitriţi şi nitraţi, pentru că prin fierbere aceştia nu dispar. Dimpotrivă.” – ne spune managerul Gelu Tofan. Fabrica de îmbuteliere a apei “Poiana Ursului” se află în inima pădurii din Valea Ursului, Bascov, lângă celebrul izvor natural, cunoscut sub denumirea de Fântâna Rece, care curge de nu mai puţin de un secol. “Toată lumea venea la Fântâna Rece să ia apă. S-a întâmplat în anul 2012 să verificăm calitatea apei din acest izvor, iar indicatorii au ieşit foarte buni. În 2012 am bătut primul ţăruş, cum s-ar spune, iar în 2015 deja produceam” – mai spune Gelu Tofan. Brandul “Poiana Ursului” este înregistrat la OSIM şi este recunoscut ca fiind producătorul de cea mai naturală apă din regiune. Apa de masă se comercializează în peturi de 2 litri, având un preţ de fabrică de 1,25 de lei. “Poiana Ursului” este de fapt o rebrenduire a vechiului sifon, iar sticlele sunt returnabile. “Poiana Ursului” este 100% naturală, este extrasă şi îmbogăţită cu dioxid de carbon bio (Biogon C)

Ecomineral Spring SRL care deţine fabrica “Poiana Ursului” poate primi şi comenzi directe la sediul firmei din strada Florea, nr.22 A, Bascov sau la numărul de telefon 0745.634.178. Fabrica foloseşte în totalitate energie regenerabilă (verde), fiind dotată cu panouri solare, fotovoltaice şi pompe de căldură.

Articol publicat de interespublic.ro.