Izvor de sănătate… Dintr-un izvor forat la mare adâncime, chiar în inima pădurii Valea Ursului de la Bascov, un loc fără niciun fel de poluare, se îmbuteliază cea mai bună apă de masă carbogazoasă din Argeş.

Cu un conţinut bogat în diverse elemente, precum calciu, magneziu, potasiu sau sodiu, cu nitriţi şi nitraţi zero, adică sub limita de detecţie şi un pH de 6,98, conform buletinului de analiza LAREX – seria B nr 8359 din data de 16.09.2015, brandul “Poiana Ursului” este un adevărat remediu pentru sănătate.

“Poiana Ursului” este 100% naturală, este extrasă şi imbogatita cu dioxid de carbon bio (Biogon C), cei 9 angajaţi ai SC Ecomineral Spring SRL neavând nicio intervenţie asupra apei, ei doar supraveghind procesul de îmbuteliere.

Fabrica de îmbuteliat apă carbogazoasă de la Bascov, comercializează brandul “Poiana Ursului” sub formă de sifon, la peturi de 2 litri, la un preţ de doar 1 leu. Un alt avantaj este acela să sticla de sifon este returnabilă. Despre această iniţiativă, Gelu Tofan, managerul firmei, ne-a declarat: “Fabrica de îmbuteliat apă carbogazoasă de la Bascov foloseşte tehnologie de ultimă gerenaţie, proiectul fiind finanţat cu fonduri europene nerambursabile prin Programul Naţional de Dezvoltare Rurală (PNDR). Valoarea totală eligibilă a proiectului a fost de 232. 179 euro din care finanţarea publică prin PNDR s-a ridicat la suma de 197.352 euro, iar contribuţia privată a beneficiarului fiind de 34.827 euro. În ce priveşte capacitatea de producţie a fabricii noastre aceasta este în medie 5.000 sticle/zi. 54% din producţie se va face prin distribuţia proprie, restul de 46% prin contractare”.

Conform managerului Gelu Tofan, firma SC Ecomineral Spring SRL poate primi şi comenzi directe la sediul firmei din strada Florea, nr.22 A, Bascov sau la numărul de telefon 0745.634.178. Fabrica care produce brandul “Poiana Ursului” foloseşte în totalitate energie regenerabilă (verde), fiind dotată cu panouri solare,fotovoltaice şi pompe de căldură.

Articol publicat de universulargesean.ro